VERMAZ

Zakelijk

Heeft u een belangrijke klant over de vloer? Of iets te vieren op kantoor? Van een lunch met luxe broodjes tot een mooi geschenk voor uw personeel of het verzorgen van de vrijdagmiddagborrel kunt u bij ons terecht. Vragen of interesse? Laat het ons weten via de knop rechtsonder of mail naar info@vermaz.nl

pagnotella met gegrilde aubergine en hummus

Lunch

Onze luxe broodjes lenen zich uitstekend voor een lunch op uw kantoor! Of het nou is om een belangrijke klant over de streep te trekken of om uw personeel wat extra’s te geven.  Klik hier voor het complete assortiment.

Borreltasjes

Heeft u wat te vieren op kantoor of is het uw beurt om de vrijmibo te organiseren? Neem contact met ons op! Met ons uitgebreide assortiment vleeswaren, kazen, wijn, dips en tapenades hebben wij alles in huis om een mooie borrel te verzorgen.

Een mooie tafel vol

Voor een borrel of verjaardag thuis bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons assortiment kunnen wij naar uw wens een mooie borreltafel voor u samen stellen. Voor meer info of bestellen: info@vermaz.nl of bel ons: 020-7370915

Geschenken

Na het binnenhalen van die grote klus of na het bekend worden van uitstekende jaarcijfers verdient uw personeel wel een mooi extraatje! Bij Vermaz kunnen wij, uiteraard in overleg, een mooi tasje voor u samen stellen om aan uw personeel of uw relaties cadeau te doen. Neem contact met ons op zodat we de opties kunnen bespreken.

Parkpakket