ONZE
kazen
Bij binnenkomst kunt u bij ons niet om de kazen heen! Frans, Italiaans en Nederlands voert de boventoon, met een enkele Spaanse uitstap. Wit-, rood- en blauwschimmel, Parmigiano reggiano en Pecorino al tartufo, bij Vermaz stelt u een ideaal kaasplankje samen voor de borrel of het dessert.
- Oudwijker Toma Pietro (Harde witschimmel uit Lopikerkapel)
- Gorgonzola (zachte Italiaanse blauwschimmel)
- Epoisses des Bourgogne (wereldberoemde roodflora)
Picon Bejes (Spaanse grotgerijpte blauwschimmel)
Crottin St. Aubry (Klassiek Frans geitenkaasje)

ENKELE FAVORIETE
geselecteerde kazen

Oudwijker Fiore
Een roodflora kaas naar traditioneel Taleggio recept.
Cacciatartufo (Truffelpecorino)
Heerlijke Italiaanse pecorino vermengd met de kenmerkende geur en smaak van truffel

Picon Bejes
Spaanse pittige blauwschimmelkaas met de DOP afkomstig uit Cantabria. Hij rijpt in natuurlijke grotten. Hij wordt afhankelijk van het seizoen gemaakt met enkel koe of een mic van schaap, geit en koe. De blauwschimmel smaakt wat rokerig