ONZE

vleeswaren

In onze vitrine vindt u een uitgebreid assortiment aan Italiaanse en Spaanse vleeswaren, van Mortadella tot Filetto en van een pittige Salame Calabrese tot Paleta Iberico. Ook hebben wij huisgemaakte rillettes de canard, eendenlever en verschillende grove terrines. Wilt u een mooi samengesteld borrelplankje? Vraag naar de mogelijkheden. Wij staan natuurlijk altijd klaar voor uitleg en advies!

  • Coppa di Parma Cinta Senese
  • Salame al tartufo
  • Fuet  Iberico

  • Nduja di Suino Nero
  • Fior di Fesa

vitrine

ENKELE FAVORIETE

geselecteerde vleeswaren

Filetto al vinsanto

Filetto

Deze filetto is van het lendestuk van het varken, met zout ingesmeerd en ongeveer 12 weken luchtgedroogd. Zeer zacht en mals van smaak.

Huisgemaakte rillettes de canard

Na 4 uur sudderen in een mooi boeket van onder meer kruiden uit eigen tuin zijn de eendenbouten klaar om van het bot te vallen en maken wij er onze eigen, smeuïge rillette van

Rillettes de canard
Salame Calabrese Piccante

Salame Calabrese Piccante

Zeer pittige salami met peperoncini en paprika. Ook al is deze salami in Toscane gemaakt, het zuidelijk temperament is zeker te proeven!

Grove varkensterrine met cranberry

Een van onze specialiteiten uit de categorie zelfgemaakt is de grove terrine van varken, verkrijgbaar met cranberry of pistachenoten. Ook deze worden uiteraard op smaak gebracht met kruiden uit eigen tuin.